Om redovisningsbyrån

En väletablerad byrå för både stora och små företag

Redovisningsbyrån i Växjö startade 1986 och är ett väletablerat företag med lång erfarenhet i branschen. Vi arbetar främst med små och medelstora, ofta ägarledda fåmansbolag. Vår kundkrets är bred och representerar många olika branscher. Allt från tjänsteproducerande företag, hantverkare och åkerier till detaljhandel.

Vi vill gärna träffa dig

Det är viktigt för oss att träffa personerna bakom varje företag och få höra just era idéer, visioner samt företagets historia. Därför inleder vi alla nya affärskontakter med ett kostnadsfritt introduktionsmöte där vi får möjlighet att träffas personligen och besluta oss för ett eventuellt framtida samarbete.

Auktoriserade medlemmar i SRF

För att hålla oss uppdaterade gällande nya lagar och förändringar vidareutbildar vi oss löpande. Vi är auktoriserade medlemmar i SRF (Sveriges Redovisningskonsulters Förbund). En redovisningskonsult som godkänts av SRF är en garanti för kompetens, kvalitet och utveckling.

Vi följer dessutom Reko, som är ett ramverk med grundläggande principer och riktlinjer som bygger på att skapa kvalitativa redovisningstjänster. Reko riktar sig i

första hand till Auktoriserade Redovisningskonsulter och syftar till att skapa kvalitet i redovisningen till nytta för företag, näringsliv och samhälle.

Vi anpassar oss efter vad du behöver

Vi erbjuder anpassade lösningar inom bokföring, skattedeklarationer, löneredovisning, bokslut, årsredovisning och deklaration till ditt aktiebolag, enskilda firman eller handelsbolaget. Tillsammans lägger vi upp en plan och rutiner för vad som ska göras och av vem. För vissa kunder sköter vi alla ekonomi, för andra stöttar vi den befintliga ekonomiavdelningen och ibland agerar vi mer som rådgivare eller sköter vissa delar. Vi hittar den lösning som passar din verksamhet bäst.

Fortnox Byråpartner

Detta innebär att både vi och du som kund får en frihet, blir flexibla och uppnår en bra effektivitet i det löpande redovisningsarbetet. Olika kunder har olika behov och i det webbaserade programmet Fortnox kan man enkelt fördela arbetet och skräddarsy samarbetet med varje kund på ett effektivt sätt. Både vi och du som kund slipper tänka på installationer, uppgraderingar och säkerhetskopiering. Utöver detta slipper vi och du som kund att skicka filer eller rapporter mellan oss

Vi vill träffa dig

En väletablerad byrå för både stora och små företag

Det är viktigt för oss att träffa personerna bakom varje företag och få höra just era idéer, visioner samt företagets historia. Därför inleder vi alla nya affärskontakter med ett kostnadsfritt introduktionsmöte.

Vallgatan 6, 352 34 Växjö
Telefon 0470-79 96 60
E-post info@revisorn.nu

SRF är en garanti för kompetens,
kvalitet och utveckling